LOGO SIVHED small

- OM OSS -

NEW OMOSS stor

SIVHED är företaget som specialiserat sig på dekorationsmåleri, exklusiva heminredningar, miljöer och konsten att sammanföra dessa. De jobbar utifrån kundens önskan och skräddarsyr alla lösningar.

Grundaren Ola Sivhed, tredje generationens dekorationsmålare, har under sina 25 år i fantastiska miljöer, med stora projekt inom konst, dekorationsmåleri och arkitektur utvecklat ett starkt sinne för helhetskänsla, komposition, färg och form. Vilket de idag använder för att ge sina projekt den personliga touche företag som kund söker.

SIVHED hjälper dej som kund hela vägen, med de bästa av samarbetspartners och underleverantörerna inom möbler, textil, finsnickeri och inredningsdetaljer, detta gör det lättare för er som kund att kunna samla era tankar och idéer, för ett genomtänkt slutresultat.

Både Ola och Kristian har ett stort intresse för historiska målerier och arkitektur men har även ett öga för det moderna.

SIVHED har som mål att alltid göra det ogjorda, att ständigt utvecklas i takt med projekten och att våga tänka utanför boxen, att ta in kundens känsla och drömmar samt att kombinera en raffinerad miljö med lekfullhet. Resultatet andas kvalité, hållbarhet och charm.

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
Om Oss 1
Om Oss 4
Om Oss 2
Om Oss 3

BLANK TRANSP PIC 1px

logo footer 360px